Rólunk

 

NEW ORLEANS CLUB

Egy hely a 30 év felettieknek

 


A New Orleans klub, melyet tulajdonosa eredetileg 2001-ben jazzklubnak épített, 2012. nyarán egy kisebb "ráncfelvarráson" esett át: még szebbé, trendibbé, kényelmesebbé vált. A Budapest belvárosában, a Lovag utcában található megújult klub igényes zenei és kulturális programokkal várja a harminc fölötti közönséget szórakozóhelyként és étteremként egyaránt.

A New Orleans korábban többek között olyan fellépőket fogadott mint Al di Meola, Candy Dulfer és John McLaughlin, de továbbra is a minőségi zenén és szórakozáson van a hangsúly. 2014 januártól a klub egyik házigazdája a Group'N'Swing zenekar - Mihályi Réka és Magyar Bálint énekesekkel -, mely itt tartja népszerű táncos bulijait havonta.

A táncos rendezvények mellett a klub műsorkínálatába beletartoznak és kiemelt szerepet kapnak a népszerű magyar együttesek akusztikus koncertjei, a színházművészet kiemelkedő művészeinek zenés előadóestjei, a nagysikerű kabaré előadások vagy épp zenetörténeti kalandozások a komolyzene világában.

A klub létrehozásának, illetve mostani megújulásának egyik legfontosabb célja az volt, hogy a felnőtt, zenét szerető, táncolni, szórakozni vágyó, kulturális, illetve kulináris élvezeteket kereső 30 év feletti közönségének egy mindig aktuális, minőségi szórakozást biztosítson sokszínű programjaival, kiváló italkínálatával és finom ételeivel.

A New Orleans egyben egy egyedülálló, kitűnő adottságokkal rendelkező rendezvényhelyszín is. Befogadóképessége kb. 180 fő vacsoraasztalokhoz ültetve, illetve 300 fő részben ültetett, részben állófogadásos elhelyezéssel. A New Orleans - a publikumnak szánt estéken kívül - vállalati rendezvények, zártkörű fogadások, sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, tréningek, szakmai programok, családi és baráti események, valamint divatbemutatók kitűnő helyszínéül is szolgálhat. A rendezvényekhez nyújtott szolgáltatásainkban megrendelőink a már megszokott minőséget, kreativitást és odafigyelést kapják.

 

 

 

BudapestBár

standupszilveszter.jpg benko layer.jpg Poster-A3_concert_option2-final_1.jpg Csipa flyer.jpg

BudapestBár