Rendezvényhelyszín

 RENDEZVÉNYHELYSZÍN AJÁNLAT

 

A helyszín, amely a nyár folyamán "ráncfelvarráson" esett át, megújulva, kicsinosodva várja közönségét.

A kiváló italokkal, finom falatokkal, nagyszerű zenével megspékelt különleges és egyedi szórakoztató produkciók az egykor világhírű pesti éjszaka legszebb fénykorát idézik. Hagyományos pesti ételekkel, virtuóz műsorokkal, nevetéssel, muzsikával és tánccal fűszerezett estékkel várjuk ide vendégeinket, köztük természetesen a zenekar rajongóit is.

Az új New Orleans Music Club - a publikumnak szánt estéken kívül - vállalati rendezvények, zártkörű fogadások, sajtótájékoztatók, üzleti találkozók, tréningek, szakmai programok, családi és baráti események, valamint divatbemutatók kitűnő helyszínéül is szolgálhat. A rendezvényekhez nyújtott szolgáltatásainkban megrendelőink a már megszokott minőséget, kreativitást és odafigyelést kapják.

A New Orleans kivételes helyszín - tereinek kialakítása, berendezése és technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy "házon belül" szinte minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni:

 

TERMEK ÉS BEFOGADÓKÉPESSÉGÜK

1.    Különterem saját italpulttal, elkülönített bejárattal: asztalos ültetéssel 50 fő, állófogadás jelleggel 80 fő, széksoros ültetéssel 70 fő

2.    Mulató alsó szint: asztalos ültetéssel: 110 fő, állófogadás jelleggel: 250 fő

3.    Mulató felső szint: asztalos ültetéssel: 100 fő, állófogadás jelleggel: 150 fő

A New Orleans engedélyezett össz befogadóképessége 350 fő.

 

ÍZELÍTŐ MŰSORKÍNÁLATUNKBÓL

A hazai közönségnek és külföldieknek összeállított különböző tematikus előadások és koncertek, alkalomhoz illő vacsorával, tánczenekari est

Élőzenés táncos estek (tangó, swing, stb.) népszerű tánczenekarokkal

Tánc-zene: DJ-k felnőtteknek (techno-mentes!)

Vacsoraszínház

Talk show

 

 

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ÉS CATERING

Amennyiben egy vállalat közvetlenül keres meg minket - tehát nem rendezvényszervező cégen keresztül -, vállaljuk a tervezett rendezvény teljes körű lebonyolítását is:

 

VENDÉGLÁTÁS

New Orleans ételválasztéka a pesti mulatók és kávéházak ízvilágát idézi meg, természetesen a XXI. századi igényekre adaptálva. Svédasztalos és tányérszervízes menüsoraink változatos ételkínálattal 3.900 Ft/fő-től kérhetők. Kívánságra étel- és italcsomagokat állítunk össze.

 

A HELYSZÍN REFERENCIÁI

Céges rendezvények: Sport 1 születésnap, Mol, Pannon GSM, Raiffeisen Bank, Austria Airlines, Porsche Hungaria, HVG, TV2 , RTL klub, Viasat, OTP bank, stb.

Élőzenés koncertek: Al Di Meola, Osibisa, Candy Dulfer, Hans Dulfer, John McLaughlin

TV és filmfelvételek: Emberek a holdon, Viva Comet, Megasztár, Dumaszínház, Kormorán koncert, Hal a Tortán, OTP Bank reklámok, Állítsátok meg Terézanyut

Partyk: SOS szerelem, Made in Hungária film premier party

 

Ajánlatkérés a restaurant@neworleans.hu címen kérhető.

 

 

 

 

 

 

BudapestBár

10383718_774606625928808_7215115247995057228_o.jpg Poster-A3_concert_option2-final_1.jpg Csipa flyer.jpg benko layer 1019.jpg

BudapestBár