Műsor

 

PROGRAMOK

Kedves Vendégeink!


A Klubrádió Kabaré hétfői előadása technikai okok miatt elmarad. A jegyek a jegyvásárlási helyszíneken visszaválthatók.

A Benkó Dixieland Band koncert teltházas, minden jegy elkelt! Köszönjük megértésüket!

2014. szeptember 19. 22.00


Szezonnyitó GROUP'N'SWING koncert

A Group'N'Swing zenekar Magyarország kedvenc Swing & Boogie Show zenekara, mely saját, kifejezetten táncparkettre szánt, boogie-s lüktetésű, de swinges, big band-es hangulatot idéző szerzeményeivel, és a stílushoz passzoló karakteres imidzsével vívta ki a szakma és a hallgatóság elismerését.Ez a zenekar akármilyen rendezvényen megtalálja közönségét - így a New Orleans Clubban is -, hiszen a vidámság kötelező eleme létezésüknek. A koncerten elhangzó dalok  képesek arra, hogy a világ bajait magunk mögött hagyva dobjuk félre a szürke hétköznapok bájtalanságát, és lendüljünk bele a swinges ritmusokba...

Előzenekar 20 órától: Crème de la pop

A négytagú , franciául egyáltalán nem beszélő zenekar 2013. tavaszán tett  szent fogadalmat, hogy közös erővel megmentik a '90-es évek számukra legkedvesebb  magyar dalait a kifakulástól és a lassú elmúlástól. Mi sem alkalmasabb erre - gondolták -, mint egy másik veszélyeztetett zenei kinccsel való házasítás. ez pedig a „manouche", a '30-as évek francia swing stílusa, melyet Django Reinhardt tett híressé, de most a Hip Hop Boyz, a ShyGys, a Sing Sing, a Carpe Diem és még sok más előadó dalaival tündökölhet ismét régi pompájában. Tehát mindenki kösse fel a „susinacit", kopogjanak a „triplatalpú" cipők a parketten és hunyorogjunk a disco gömbbe! Éljenek a '90-es évek! Vive le Swing!


https://www.youtube.com/watch?v=XwFzMzbh40Y

https://www.youtube.com/watch?v=OGkonUmFx2A

 

Jegyár: 2 000 Ft


Jeg
yárusítás a New Orleans Clubban hétköznapokon 13 órától 17 óráig és a koncert előtt a helyszínen.


Asztalfoglalás ajánlott! Tel: 06-1-269 4951

Kapunyitás: 19.00

2014. szeptember 28., vasárnap 19.00

Hadd szóljon! Benkó Dixieland Band koncert a Klubrádió támogatásával

Minden jegy elkelt!

Az 1957-ben alakult Benkkó Dixieland Band a világon az egyik legjobb, Magyarországon a legnépszerűbb jazz együttes. Már első lemezük aranylemez lett. Hazai fesztiválok és versenyek sorát nyerték, számos kitüntetést mondhatnak magukénak. Koncertjeiken tízezres hallgatóság előtt olyan világsztárokkal dolgoztak már együtt, mint pl. az amerikai Milt Jackson, Freddie Hubbard, Al Grey, Buddy Tate, Joe Newman, Buddy Wachter, Henry Questa, Joe Muranyi, Eddy Davis, Cynthia Sayer, Harry Sweet Edison, Albert Nicholas, Wild Bill Davison, Warren Veshé, vagy az európai Chris Barber, Kenny Ball, Huub Janssen, Acker Bilk - és még sokan mások. Az együttes tagjai: Halmos Vilmos (zongora, ének), Gáspár Pál (bendzsó, ének), Kovacsevics Gábor (dob), Csikós Miklós (bőgő), Nagy Iván (pózán, ének), Szalóky Béla (trombita), Benkó Sándor (klarinét, együttes vezető menedzser)

Jegyárak: földszint: 4 500 ft, galéria: 3 500 Ft, bárszék: 3 000 Ft


Jegyértékesítés: New Orleans Club (Bp., Lovag u. 5.) hétköznapokon 13 órától 17 óráig, Láng Téka (Bp., Pozsonyi út 5.), Klubrádió (Bp., Bokor u. 1-3.) és a jegy.hu oldalon.

http://www.jegy.hu/program/hadd-szoljon-benko-dixieland-band-koncert-a-klubradio-tamogatasaval-53939?srch=TmV3fDZ8MXwwfDB8MQ==

Kapunyitás: 17.30

2014. október 1., szerda 19.00

Nyújtsd a kezed és játszd a swinget!

Group'N'Swing esélyegyenlőségi koncert a New Orleans Clubban!

A Group'N'Swing ezúttal a Never Give Up Gospel Kórussal és a Down Alapítvány zenekari formációjával együtt lép a New Orleans színpadára. „A zene nagyban hozzájárul a társadalmi egyenlőtlenségek és előítéletek megszűntetéséhez. A zene az a híd, amely összeköt minket - épeket, fogyatékosokat egyaránt. Mi a fogyatékosság helyett képességeket látunk mindenkiben, és október 1-i koncertünkkel ezt szeretnénk láttatni másokkal is." - összegzi törekvésüket Mihályi Réka, az együttes dívája.

2014. Október 11-én, három év után újra színpadon a Cadillac! 

És ez még nem minden!
Aznap este a Goup 'N' Swing és a Wild Rhythm 
Smokers is szinpadra lép!

Jegyárak: elővételben: 3 000 Ft, a helyszínen: 3 500 Ft


Jegyek kaphatóak: 
László Apostol
Tel : 0670/311-7597 

Tamás Zsolt
Tel:0670/521-7856

Tibor Sogi Komáromszki (Győr)
Tel:0670/385-0912

Jegyvásárlás: a klub recepcióján munkanapokon 13.00 - 17.00 óráig
New Orleans Club, Budapest VI Lovag U. 5.
Tel:361/269-4951

Email: restaurant@NewOrleans.hu

Az elővételes jegyek árusítása A Lake Side Rock and Roll Weekend -en Agárdon elkezdődött! További információk a klub, illetve a tagok facebook oldalán vagy telefonon! Mindenkit várunk szeretettel!

Jegyvásárlás: a klub recepcióján munkanapokon 13.00 - 17.00 óráig 
New Orleans Club, Budapest VI. ker. Lovag U. 5.
Tel: 06-1/269-4951

TÁMOGATÓINK:


BudapestBár

Group_N_Swing_nyújtsd a kezedA6.jpg Group_N_Swing_nyújtsd a kezedA6.jpg klubradio kabare layer.jpg klubradio kabare layer.jpg

BudapestBár